Boka våra tjänster
– Fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss.

Lätt att välja, lätt att använda!

Vill du förlänga garantin? Eller få ett heltäckande erbjudande, inklusive vinterförvaring? Ta kontakt med oss för att hitta det bästa alternativet. 

Vi erbjuder vinterförvaring

Ge din robotgräsklippare en service innan vintervilan på MASKINER Skog & Trädgårds robothotell. Vi kommer att förvara och ta hand om din gräsklippare och se till att den får en längre livslängd.

Vi tar hand om din maskin! Vi rengör den noggrant, kontrollerar driften, kontrollerar sensorerna, elektroniken, bladet, uppdaterar programvaran och mycket mer. De kommer att ta bort allt gräs och smuts på insidan som annars skulle kunna orsaka problem och fälla fukt i din robotgräsklippare. En av de viktigaste aspekterna av en service är också att se till att alla tätningar är hela, så att inget fukt kan komma in i maskinen och processorn under nästa säsong. Vi ser till att din maskin är redo för nästa gröna år!

Om du regelbundet servrar och rengör din gräsklippare kan du förhindra att mark och fukt kommer in och når känsliga områden. Detta kommer inte bara att förlänga din robotklippares liv, utan också förhindra oförutsedda utgifter eller driftstopp.

Tänk även på att laddningsstationen kan behöva rengöras samt testas!

Vi hjälper dig hela vägen!

Vi hjälper dig hela vägen!