Rätt maskiner och rätt utrustning är en förutsättning för att kunna utföra ett effektivt och säkert arbete i skogen eller trädgården.

Ta ner träd och grenar med rätt utrustning. En bra motorsåg ska vara både robust och smidig på samma gång, den ska vara kraftfull nog att göra nytta i både skogen och trädgården. Ta hjälp av våra experter på MASKINER Skog & Trädgård för att hitta rätt produkter för dig bland våra motorsågar från Husqvarna.

Hos oss hittar du motorsågar för det minsta och det största arbetet, det finns något som passar alla.

Se till att använda bra bränsle till dina maskiner, på vår tankstation Aspen hittar du Alkylatbensin. Läs mer om varför du ska välja Aspen Alkylatbensin här.

Gallra igenväxta skogsvägar och ta hand om skog och mark på bästa sätt. Med trimmers och röjsågar från vårt sortiment från Honda och Husqvarna kan du känna dig säker på att din utrustning håller. Oavsett om du är ute efter utrustning för ett litet arbete i trädgården eller ett stort krävande arbete i skogen så har vi rätt utrustning till dig. Välkommen in till oss på MASKINER Skog & Trädgård.

Upptäck hela sortimentet för röjsågar och trimmers på Honda och Husqvarnas egna webbplatser.

Se till att använda bra bränsle till dina maskiner, på vår tankstation Aspen hittar du Alkylatbensin. Läs mer om varför du ska välja Aspen Alkylatbensin här.

Rätt maskiner och rätt utrustning är en förutsättning för att kunna utföra ett effektivt och säkert arbete i skogen eller trädgården. MASKINER Skog & Trädgård har samlat ett brett urval av skyddsutrustning tillsammans med tillbehör som underlättar ditt arbete.

Kom in till oss för att se vilken utrustning som behövs för att du ska kunna utföra ditt arbete på ett säkert och effektivt sätt, utan materiella eller praktiska problem.

Husqvarnas arboristutrustning – utformad för och tillsammans med professionella arborister för att uppfylla de tuffaste kraven. Se Husqvarnas sortiment. 

Vi hjälper dig hela vägen!