Husqvarna Kalmar och Borgholm

Husqvarna 2 & 4 TAKT

Gör ett smart bränsleval till dina maskiner genom att tanka på vår Husqvarna Mack i Kalmar. Tankstationen är öppen 24h, med kortbetalning!

Maskiner Skog & Trädgård erbjuder två varianter av Husqvarnas Akylatbensin; XP Power 2 och
XP Power 4.

• Power 2,  2-takts alkylatbensin blandat med 2% Husqvarna XP® 2-taktsolja. Rekommenderas till alla Husqvarna 2-taktsmotorer för maximal prestanda. Exceptionell renhet och smörjförmåga som garanterar långsiktig hållbarhet under de tuffaste arbetsförhållanden

• Power 4, Husqvarna Power 4 alkylatbensin är idealisk för Husqvarna 4-takts motorer. Alkylatbensin ger en renare förbränning och minimerar mängden sot som annars bildas. Detta förlänger motorns livslängd och minskar behovet av underhåll.

Kom in till oss på MASKINER Skog & Trädgård, du hittar oss på Wismarsvägen 2 i Kalmar och Storgatan 45 i Borgholm. Vår kunniga personal hjälper dig fram till en bränslelösning som passar dina ändamål.

 
 

Husqvarna ALKYLATBENSIN

Värna om skog, mark och trädgård på mer än ett sätt. Genom att använda rätt bränsle minskar du utsläppen samt dess påverkan på dig och omgivningen. Med en renhet som ligger 99 % högre än vanlig bensin och en prestanda anpassad för skogs- och trädgårdsmaskiner utgör den ett perfekt komplement till traditionella bränslen.

Som certifierad återförsäljare av Husqvarna Alkylatbensin vill MASKINER Skog & Trädgård i Kalmar och Borgholm uppmana professionella skogs- och trädgårdsarbetare att göra ett smartare bränsleval.

Akrylatbensinen tas fram genom överskottsgasen från råoljedestillationen och krackningsanläggningen slås samman. Resultatet av detta blir den renaste petroleumprodukt som går att framställa. Efter att ha blandats med andra komponenter har vi en färdig produkt som passar perfekt för småmotorer.

En av de största fördelarna med Husqvarna Akylatbensin är att man nästan helt slipper farliga ämnen, såsom bensen och aromater, som kan orsaka allvarliga hälsoproblem.

Mindre motorer har ofta problem med förbränningen, vilket innebär mycket spill och restprodukter som går rakt ut i miljön. Med Akylatbensin minskar du denna åverkan. Den typ av motorer som lämpar sig bäst för Husqvarnas produkter är mindre maskiner som kräver ett högoktanigt bränsle såsom gräsklippare, trimmers, snöslungor, jordfräsar, utombordsmotorer, motorsågar, röjsågar, häcksaxar, mopeder, elverk, mindre motorcyklar m.m.