Framtidens miljövänliga alternativ är här!

Batterimaskiner

Upptäck fördelarna med
Husqvarnas batteridrivna lösningar

Hos Maskiner Skog & Trädgård hittar du smidiga batteriserier från Husqvarna som ger dig möjlighet till att snabbt byta batteri från en maskin till en annan. Husqvarnas Battery-serie har en specialutformad borstlös motor som ger batteriet en prestanda som liknar bensindrivna maskiner. Serien omfattar flera effektiva maskiner som drivs av ett kraftfullt 36-volts litiumjonbatteripack.

Husqvarna Kalmar och Borgholm
Husqvarna Aspire™

Husqvarna Aspire™
– Batteridrivna redskap för din villaträdgård

Upptäck Husqvarnas nya batterisystem Aspire™ som är anpassat för den mindre trädgården. Den snygga svarta design och det smarta förvaring systemet ger Aspire™ ett modernt och stilfullt intryck.

Med Husqvarnas nya 18v batterisystem som ingår i Power for all alliance blir det enklare än någonsin att sköta din trädgård. Produkterna är smidiga och lätta att använda, samtidigt som de är effektiva och kraftfulla. Power for all alliance öppnar upp dörrarna till att använda ett och samma batteri i samtliga verktyg oavsett tillverkare. Det smarta kroksystemet är platsbesparande och gör förvaringen smidig och ger ett fint intryck.

Husqvarna Kalmar och Borgholm

Vi hjälper dig hela vägen!