Vi erbjuder slinglagning

Har din robotgräsklippare stannat, blinkar laddstationen, eller får du felmeddelandet ” ingen slingsignal ”. Det är inte ovanligt att få kabelbrott på  begränsningskablen. Vi på Maskiner Skog & Trädgård har erfarna repatörer som hjälper dig.  Boka här

Vi bokar en dag och tid tillsammans med dig som kund där vi kommer ut och laga era slingor. 

Boka här

Om du regelbundet servrar och rengör din gräsklippare kan du förhindra att mark och fukt kommer in och når känsliga områden. Detta kommer inte bara att förlänga din robotklippares liv, utan också förhindra oförutsedda utgifter eller driftstopp.

Tänk även på att laddningsstationen kan behöva rengöras samt testas!

Vi hjälper dig hela vägen!

AutoMower ®

Robotgräsklippare för skötsel av gräsmattor från den lilla trädgården till den stora och komplexa trädgården. 

Med en robotgräsklippare från Husqvarna i trädgården har du alltid en perfekt klippt gräsmatta. En AutoMower® tar sig an tuffa utmaningar. Med sin kapacitet att klara lutningar upp till 70% och passera trånga passager, så finns det en AutoMower® för alla trädgårdar. En AutoMower® tillförser tidsbesparing, miljövänlighet, energibesparing, bättre klippresultat och säkerhet. 

 

AutoMower® NERA 

Husqvarnas nya generations robotgräsklippare NERA är här nu. Med sin trådlösa teknik och pendlande framaxel klarar NERA-serien enkelt av ojämn terräng, trånga hörn, sluttningar och komplexa gräsmattor med precision. NERA X-Line serien är även utrustad med radar som undviker föremål på ett intelligent sätt. 

Vi hjälper dig hela vägen -
från idé till montering