Hyr ett trädgårdsverktyg
när du behöver det
Tools for You är ett behändigt sätt att snabbt få tillgång till kraftfulla trädgårdsredskap i proffsklass för krävande trädgårdsarbete.

Med hjälp av appen Tools for You kan du boka och hyra en mängd olika handhållna batteridrivna redskap, som hämtas och lämnas i lokala upphämtningslådor.

Tools for You är ett behändigt sätt att snabbt få tillgång till kraftfulla verktyg i proffsklass för krävande trädgårdsarbete. Tools for You är Husqvarna-produkter som du kan hyra när du behöver dem, dygnet runt, i lokala upphämtningslådor.

Tools for You är en del av vårt engagemang för innovation och hållbarhet.
Med hjälp av appen Tools for You kan du hyra en mängd olika handhållna batteriverktyg.

Hitta, använd,
återlämna – Så enkelt är det!
Med appen ”Tools for You” hittar du det redskap du behöver och hämtar det i en lokal Tools-for-You-låda. Det kostar 299kr/dag. När du är klar returnerar du verktyget i lådan. Verktygen underhålls av vårt lokala Husqvarna-serviceteam. När du lämnar tillbaka dem behöver du varken ladda eller rengöra dem.

Du använder appen ”Tools for You” för att hitta det verktyg du behöver och hämta det i en lokal Tools for You-låda. När du är klar med arbetet returnerar du verktyget i lådan. Verktygen underhålls av ett lokalt Husqvarna-serviceteam. När du lämnar tillbaka dem behöver du varken ladda eller rengöra dem.

Tools for You är ett användarvänligt och modernt sätt utföra trädgårdsarbete. Dessutom frigör det utrymme i ditt trädgårdsskjul och gör att du sparar pengar på underhåll m.m.

Lika enkelt som att
öppna ett paket
I Kalmar hämtar du redskapen här:

Maskiner Skog & Trädgård AB

Box adress: Wismarsvägen 2, 39356 Kalmar
Telefon: 0480-444125
Mail: butiken@maskinerskogochtradgard.se

Det viktigaste i Husqvarnas Tools for You är de stora verktygslådorna med produkter. Varje låda innehåller ett antal skåp som produkterna förvaras i. Lådorna underhålls av Husqvarnas servicetekniker.

Lådorna står på platser där du enkelt kan hämta verktygen. Det är platser som bensinstationer, parkeringsplatser, utanför shoppinggallerior och hos Husqvarnas återförsäljare.

Det enda du behöver är appen
Ladda ner appen Husqvarna Tools for You. Boka ett redskap och se var närmaste Tools-for-You-låda finns.

Vid Tools-for-You-lådan använder du appen för att öppna skåpet och för att låsa det när du returnerar produkten.

Börja med att hämta appen Husqvarna Tools for You. I appen kan du se alla verktyg och lära dig mer om dem. Du kan också se var närmaste Tools for You-låda finns.

När du har hittat det verktyg du behöver kontrollerar du om det är tillgängligt och var du kan hämta det. Vid Tools for You-lådan använder du appen för att öppna skåpet och för att låsa det när du returnerar produkten.

HUSQVARNA TOOLS FOR YOU: AKTUELLA PRODUKTER