ASPEN 2&4 TAKT, SAMT DIESEL

Gör ett smart bränsleval till dina maskiner genom att tanka på vår Aspen Mack i Kalmar. Tankstationen är öppen 24h, med kortbetalning!

Maskiner Skog & Trädgård erbjuder två varianter av Aspens Akylatbensin; Aspen 2 och
Aspen 4.

• Aspen 2 är en färdigblandad bensin med 2 % helsyntetisk tvåtaktsolja och används i
alla tvåtaktsmotorer, dock inte i utombordare som kräver en specifik utombordsolja.

• Aspen 4 är oblandad och används i fyrtaktsmotorer och tvåtaktsmotorer med
separatsmörjning.

• Aspen Diesel finns på dunk i butik. Välkommen in!

Kom in till oss på MASKINER Skog & Trädgård, du hittar oss på Wismarsvägen 2 i Kalmar och Storgatan 45 i Borgholm. Vår kunniga personal hjälper dig fram till en bränslelösning som passar dina ändamål.

 
 

ASPEN ALKYLATBENSIN

Värna om skog, mark och trädgård på mer än ett sätt. Genom att använda rätt bränsle minskar du utsläppen samt dess påverkan på dig och omgivningen. Med en renhet som ligger 99 % högre än vanlig bensin och en prestanda anpassad för skogs- och trädgårdsmaskiner utgör den ett perfekt komplement till traditionella bränslen.

Som certifierad återförsäljare av Aspen Alkylatbensin vill MASKINER Skog & Trädgård i Kalmar och Borgholm uppmana professionella skogs- och trädgårdsarbetare att göra ett smartare bränsleval.

Akrylatbensinen tas fram genom överskottsgasen från råoljedestillationen och krackningsanläggningen slås samman. Resultatet av detta blir den renaste petroleumprodukt som går att framställa. Efter att ha blandats med andra komponenter har vi en färdig produkt som passar perfekt för småmotorer.

En av de största fördelarna med Aspens Akylatbensin är att man nästan helt slipper farliga ämnen, såsom bensen och aromater, som kan orsaka allvarliga hälsoproblem.

Mindre motorer har ofta problem med förbränningen, vilket innebär mycket spill och restprodukter som går rakt ut i miljön. Med Akylatbensin minskar du denna åverkan. Den typ av motorer som lämpar sig bäst för Aspens produkter är mindre maskiner som kräver ett högoktanigt bränsle såsom gräsklippare, trimmers, snöslungor, jordfräsar, utombordsmotorer, motorsågar, röjsågar, häcksaxar, mopeder, elverk, mindre motorcyklar m.m.